Grön smoothie som renar din kropp och ger dig energi

Grön smoothie som renar din kropp och ger dig energi

Välsmakande grön smoothie ja tack! Vi på alfafitness bjuder på vårt topphemliga recept för viktnedgång och välmående! Alla våra klienter uppskattar denna härliga gröna dryck fylld med vitaminer och mineraler för en energifylld vardag. Vill du uppleva samma härliga effekt? Då rekommenderar vi att du stannar kvar och tar del av vår hemlighet.

När jag skapade denna energifyllda smoothie för många år sen var det kärlek vid första klunk. Jag visste inte att jag skulle uppleva förändringar jag upplever idag.

Du kanske upplever det jag gick igenom för många år sen att vara sliten och trött hela tiden även fast du sover dem timmarna du behöver. Jag följde alla regler när det kommer till hälsa och välmående ändå var jag trött hela tiden. En dag tog jag fram mixern och började experimentera som Dexter från barnprogrammet. Idag dricker jag mina gröna smoothie varje morgon.

Alfafitness passion är att hand om er på bästa möjliga avseende. Denna artikel kommer bestå av information och recept kring smoothies samtidigt som vår egna recept kommer finnas med i smeten.

Hur gör jag en grön smoothie recept?

Allt du behöver för att göra en smaskig grön smoothie är en mixer som du blandar in frukter och grönsaker i. För att uppnå perfekta smoothies måste man balansera rätt mängder frukter blandat med rätt mängd grönsaker.

Nyckeln för en välsmakande smoothie ligger på receptet och frukterna du väljer. Att mixa söta frukter tar bort den gröna smaken om man är kinkig. Släng in frukter som frysta mango, ananas, bananer samt citrongräs. Nedanför har du ett enkelt nybörjar recept att följa

 1. 150 gram spenat i mixern
 2. 60 gram ananas
 3. 70 gram jordgubbar
 4. 1 hel banan
 5. 3 st småskurna selleri
 6. 7 till 8 dl vatten

Döm inte drycken på grund av sin färg

Många tittar på en grön smoothie och tänker aldrig att jag dricker denna gröna sörja. Det som du kallar sörja kommer glädja ditt liv hädanefter. Med allt nytt extra energi kommer du bli motiverad att pröva nya saker eller få arbete gjort som inte blivit av.

Varje morgon fixar jag denna färgglada dryck till mig och familjen. Det är viktigt att du har en mixer som klarar av att bryta ner råvarorna. Som tidigare nämnt behöver det inte smaka dåligt. Du väljer själv hur det ska smaka genom att balansera drycken rätt. Jag personligen bryr mig inte om smaken men mina barn gör det så jag anpassar efter deras behov och ändrat mitt recept till mer smakligare dryck med samma effekt.

Recept 1

Fem tips som nybörjare

Följ 60/40 formeln. När du gör din första gröna smoothie kasta bara inte in saker i mixern. Det finns stor chans att det kommer smaka otäckt. Använd 60 procent grönt som brocoli, spenat, grönkål. Sedan kan du blanda ut med 40 procent söta frukter som tidigare nämnt. Ett tips är att mixa i fryst citrongräs för att balansera ut det mesta.

Investera i en stark mixer. Mixa ordentligt för att undvika gröna bitar du måste tugga. Det är inte roligt att börja tugga en grön dryck. Lägg in det gröna först i mixern för säkerhetsskull så blir det suveränt.

Kasta isen och börja frys frukterna istället. Vill du ha din dryck extra kyligt utan att förstora konsistensen rekommenderar vi att du fryser dina favorit frukter som mognar fort. Exempel på frukter du kan frysa är bananer, ananas, päron och färdiga kiwi. Frys in dem i en frys säker påse ta ut dem när det är dags att börja mixa i din dj bås.

Undvik tillsätta sötningsmedel. Använda naturliga råvaror som gör din dryck söt. Genom att trycka in söta frukter i mixern slipper du konstgjorda sötningsmedel som är bearbetade och förstör meningen bakom en hälsosam dryck.

Vi alla upplever hektiska morgon som gör att vi inte hinner äta frukost. Genom att göra en smoothie med mandlar och proteinpulver blandat i mixern med våra härliga råvaror får vi i oss den näring vi behöver. Jag personligen använder gold standard proteinpulver med vanilj smak. Detta pulver är absolut den bästa i marknaden med hög kvalité.

Antiinflammatorisk smoothie

Efter långa diskussioner med våra klienter har vi har märkt att många av våra kunder lider av inflammation som leder till svullnad i leder, stelhet i leder och ont i leder. Vi har tagit fram en dryck som hjälper till att bekämpa dessa problem. Många av våra klienters inflammation har försvunnit med hjälp av drycken och andra tips vi har rekommenderat. Skulle du fortfarande uppleva problem rekommenderar vi besök hos läkaren.

 • 15 st mandlar
 • 7 dl vatten
 • 50-gramananas
 • 1 hel fryst banan
 • 1 lagom stor morot
 • 1 matsked gurkmeja
 • 2 tesked ingefära
 • 1 tesked kanel

Enkel grön smoothie recept

Vårt egna recept

Nu är det dags för vårt helt egna recept. Denna dryck är skapad för att spola iväg sörja från din kropp samtidigt som den höjer din metabolism. Ökande av metabolism kan hjälpa dig att gå ner i vikt med rätt kost och träningsschema.

Vill du ha ett skräddarsytt schema för att uppnå din drömkropp som du alltid velat visa upp på stranden så kan du använda rabattkoden form10 så hjälper vi dig att komma i form med dygnet runt support.

Eftersom jag och mina klienter tränar ofta så har vi fokuserat på vitaminer och mineraler som motverkar trötthet. När du tränar töms mineraler som håller dig pigg därför är det viktigt att fylla på dessa mineraler som tömts. Nedanför har vi vårt favoritrecept.

 1. 50 gram grönkål
 2. 30 gram skalade mandlar
 3. 1 skalad apelsin
 4. 1 skalad kiwi
 5. 40 gram broccoli
 6. 50 gram spenat
 7. 25 gram pumpafrön
 8. 1 medel stor banan
 9. 50 gram frysta ananas
 10. 30 gram fryst citrongräs
 11. 35 gram skurna honungsmelon
 12. 7 dl vatten eller mer om det behövs

Detta är en dryck fylld med näring och energi som ser till att du får alla vitaminer och mineraler du behöver. Ibland brukar jag kasta in steg tretton som innehåller proteinpulver ifall det är en stressig morgon med barnen.

Jag vet vad ni tänker där hemma. Men tro mig hälften av er har vitamin eller mineralbrist med denna dryck kommer du aldrig mer uppleva näringsbrist.

Nybörjar dryck

Sammanfattning

Att gå grönt är det bästa jag gjort när det kommer till min hälsa. Många av er tänker det här är för bra för att vara sant. Vi på alfafitness utmanar er till att prova denna dryck i trettio dagar. Ni kan även lägga till eller ta bort steg men för att verkligen ge drycken en chans rekommenderar vi att följa alla steg. Är du ny i mixervärlden rekommenderar vi dig att köra på nybörjar receptet eller utforska lite själv.

Vi tänker långsiktigt här på alfafitness vi ser även till att du väljer rätt gym. Vi vill ditt bästa på alla vägar som finns. Är du gravid rekommenderar vi dig att du läser artikeln om gravid träning innan du tar fram mixern och börjar göra en grön smoothie fylld med näring.

Lämna ett svar

5% Discount
No prize
Next time
Almost!
10% Discount
Free Ebook
No Prize
No luck today
Almost!
50% Discount
No prize
Unlucky
Prova din tur att få 50% rabatt! Vinn en kraftig rabatt!
Applicera din email adress för att delta och få koden skickad till dig. Missa inte chansen för 50% rabatt!
Our in-house rules:
 • One game per user
 • Cheaters will be disqualified.
×

Kundvagn